Bazén Výstaviště

 

 

 

 

Co nebo Kdo je Swimaholic?

Plavky, plavecké brýle a pomůcky, ale především je to plavecká speciálka, která se od roku 2008 zaměřuje na budoucí, začátečníky, pokročilé i zkušené plavce každého věku. Přidej se k nám a staň se taky pravým Swimaholicem!

 

 

 

 

 

 

 

 

Naše Vize

Swimaholic je první místo pro inspiraci a nákup pro budoucí, začínající, pokročilé i zkušené plavce každého věku. Nemáme největší, ale ten nejvhodnější výběr co plavcovi splní očekávání. Plavec ví, že se na nás může kdykoliv obrátit, abychom mu pomohli začít, zlepšit se nebo si splnit svůj plavecký cíl v duchu fairswim. 

Podstatou naší každodenní práce je ukazování v čem je plavání unikátní a výjimečný sport. Protože věříme, že plavání je unikátní pohybová aktivita, která přispívá k lepšímu duševnímu a fyzickému zdraví každého z nás.

 

 

 

Proč to děláme?

Plavání milujeme a když vidíme jak přispívá k lepšímu duševnímu a fyzickému zdraví, cítíme povinnost předávat nadšení a inspirací dál, našim zákazníkům. 

Dost vytahaným a nevýrazným plavkám. Stop špatně sednoucím a tekoucím plaveckým brýlím, ale hlavně dostatek správných informací jak s plaváním začít nebo se zlepšit a splnit si tak svůj plavecký cíl v duch fairswim!

 

 

"Bouráme strach z plavání, inspirujeme a pomáháme plavcům při výběru plaveckého vybavení, aby dosáhli svých vysněných cílů."

- Vojtěch Krapítek, zakladatel Swimaholic

 

  

 

Naše hodnoty

1) Fair swim - Vůči sobě samým a zákazníkům se chováme vždy v duchu fair swim. Vůči problémům se stavíme čelem.

2) Růst a inovace - Inovujeme pro růst, rosteme pro přežití. Každá věc, kterou děláme lze dělat lépe a nikdy se nespokojíme se stávajícím stavem.

3) Vytrvalost - Vytváříme trvalou a udržitelnou společnost. Jsme přirovnáním více dálkoví plavci než sprinteři.

4) Zaměření na zákazníka - Věříme, že investice do zákaznické spokojenosti je investicí do naší budoucnosti.

5) Výsledky - Nezáleží kolik toho dokážeme rozpracovat, ale kolik toho dokážeme dokončit. Pouze hotové má dopad na zákazníky a pouze hotové nás živí.

Všechny kategorie

Přijďte navštívit naše prodejny

Praha

Vladivostocká 1460
Praha 10 - Vršovice
Zobrazit na mapě

Brno

Palackého třída 27
Brno
Zobrazit na mapě

Ostrava

Gen. Sochora 1378
Ostrava - Poruba
Zobrazit na mapě

Plzeň

nám. Generála Píky 2025/1
Plzeň
Zobrazit na mapě