Výměna a vrácení zdarma do 30 dní
Největší plavecký sortiment v ČR
Plavecké prodejny v Praze, Brně a Plzni

Recenze

Reprezentant Tomáš Franta testuje plavecké ploutve TYR

4.11.2019 Recenze

Náš swimaholic Franťák podrobil zátěžovému testu ploutve Hydroblade od Tyru na svém tréninku. Jak dopadly? Proč byste si je měli pořídit právě vy? 

Reprezentantka Kristýna Horská testuje plaveckou desku Funkita

30.10.2019 Recenze

Zajímá vás test plavecké desky od Funkity? Swimaholička Kristýna pro vás jednu vyzkoušela a podrobila zátěžovému testu. Jak desku používá a jak se s ní plave?

Reprezentant Tomáš Franta testuje odporový pás Mad Wave

16.9.2019 Recenze

Kdo jiný by měl testovat naše plavecké pomůcky, než top čeští reprezentanti? Swimaholic a znakařský machr Tomáš Franta si pro svou recenzi vybral odporový pás Mad Wave. Jak se mu s touto zajímavou pomůckou plave a jak ji doporučuje zařadit do tréninku? Čtěte a všechno se dozvíte.

Nová značka, nová trička Swimaholic

Na obzoru se nám něco rýsuje. Swimaholici pozor! Chystají se změny, které nebudete moci přehlédnout. 

Kde a jak se plave na Gran Canaria

19.3.2019 Recenze , Ze zákulisí

Druhý díl z Kanárských ostrovů je venku! Už jste se určitě nemohli dočkat pokračování, které jsme slibovali v minulém díle. Dnes se podíváme trochu více na bazény, které můžete navštívit a jaké plavecké vybavení si vzít s sebou.

Proč vyrazit na ostrov Gran Canaria s plavkami?

14.3.2019 Recenze , Ze zákulisí

Nebojíme se prošmejdit kdejaké místo na naší planetě a zjistit, kde se dobře plave. A tak jsme po šesti týdnech na ostrově Gran Canaria dali dohromady sedm důvodů, proč je toto místo pro plavce a triatlonisty zaslíbené. 

Vyzkoušeli jsme plaveckou bójku Tyr Safer Swimmer

12.2.2018 Recenze

Jestli rádi trávíte svůj volný čas u přehrad, řek či rybníků, tak tato pomůcka se může stát vaším pomocníkem pro každé plavání na otevřené vodě. Bójka Tyr SaferSwimmer je produkt vychytaný do posledního detailu. Plavecká bójka Tyr SaferSwimmer je výrazná viditelná bójka naplněná vzduchem a rozdělená na dvě části, a to část pro nafouknutí vzduchu a část pro uložení věcí. Co to tedy pro plavce na otevřené vodě znamená?

Arena Freestyle Breather pro lepší dýchání

12.2.2018 Recenze

Jste nováčkem ve vodě a trápíte se s dýcháním do strany při plavání kraulu? Tahle pomůcka vám s tím může pomoci.

Jak obstála pomůcka Mad Wave Dry Training with Paddles?

12.2.2018 Recenze

Každému plavci se může stát, že kvůli zranění či časové tísni nemůže skočit do bazénu a odplavat si tak svůj trénink, a proto Mad Wave vyvinulo pomůcku na suchou přípravu: Dry Training with Paddles.

Recenze hodinek Finis SWIMSENSE™ Live

9.2.2018 Recenze

Finis SWIMSENSE™ Live jsou vodotěsné hodinky, které plavcům pomohou monitorovat jejich trénink a plavecký pokrok. Pyšní se kupříkladu tím, že zaznamenávají nejpřesnější údaje o všech plaveckých cvičeních, takže budete vždy v obraze. A Míša a Ančí je s sebou vzaly na bazén, aby je podrobily testu. 

Recenze: Jak jsme testovaly nekonečný bazén

17.5.2017 Recenze , Ze zákulisí

Jednoho květnového odpoledne jsme se vypravily otestovat Endless Pool Fitness Systems E500, moderní bazén s protiproudem, Lucka jako plavec a já jako plavec-začátečník. Počasí nám přálo a plavání bylo úžasné, obě jsme si to užily! Pojďte se s námi podívat, jak takový nekonečný bazén vypadá :-) 

Recenze: ploutve Finis Positive Drive Fins - nejsou pro každého

9.2.2017 Recenze

Dnes se dostáváme k nejrozporuplnějšímu kousku z našeho Finis testování. Ploutve Finis Positive Drive jsou unikátní v tom, že jsou vhodné pro všechny plavecké styly. Tedy i na prsa. Tak jsme se těšily, až je vyzkoušíme přímo na bazénu.

Všechny kategorie

Přijďte navštívit naše prodejny

Praha

U Průhonu 17
Praha 7 - Holešovice
Zobrazit na mapě

Brno

Palackého třída 27
Brno
Zobrazit na mapě

Plzeň

nám. Generála Píky 2025/1
Plzeň
Zobrazit na mapě